Roland l’elefant, un lector gegant/ Dante el elefante, un lector gigante.

Inicio / Cucamonas librería / Roland l’elefant, un lector gegant/ Dante el elefante, un lector gigante.
Roland l’elefant, un lector gegant/ Dante el elefante, un lector gigante.

Avui volem parlar d’un conte que ens ha paregut tendríssim, a pesar que el protagonista és un lector «gegant»: Roland l’elefant, un lector gegant.

Sent que a la llibreria ens ha entrat l’edició en català, i estem en terres Valencianes, farem la ressenya en aquest idioma. Més avall podreu llegir la traducció al castellà, ja que aquest llibre, també té la seua versió en castellà: Dante el elefante, un lector gigante.

Editorial: Birabiro editorial

Autora: Luise Mézel

Dimensions: 17x20cm

Pàgines: 40

Encuadernaciò: tapa dura.

Roland es un elefant al qui li agrada molt llegir. Diu que el du a viatjar per diferents mons i viure moltes aventures. Per a llegir, sempre busca un raconet tranquil on poder aprofundir en la lectura, però, no sempre ho aconsegueix, de vegades hi ha factors externs que el fan distraure d’aquesta tasca.

És un llibre il·lustrat amb dibuixos senzills, que bé podrien estar trets de la mà de petits xiquets. Són dibuixos que s’apropen al llenguatge visual que atrau el lector més primerenc. El text, en lletra majúscula, també facilita la lectura per a aquells xiquets i xiquetes, que comencen a llegir sols.

Us animem a disfrutar d’aquest llibre, està ple de tendresa i ajuda als xiquets a imaginar mil aventures al costat de l’amic Roland.

Us deixem l’enllaç del llibre en la nostra llibrería.

Traducción del post al castellano:

Hoy queremos hablar de un cuento que nos ha parecido muy tierno, a pesar de que su protagonista es un lector «gigante»: Dante el elefante, un lector gigante.

Editorial: Birabiro editorial

Autora: Luise Mézel

Dimensiones: 17x20cm

Páginas: 40

Encuadernación: tapa dura.

Dante es un elegante al que le gusta mucho leer. Dice que lo lleva a viajar por diferentes mundos y vivir muchas aventuras. para leer, Dante siempre busca un rincón tranquilo donde poder profundizar en la lectura, pero no siempre lo consigue. A veces, hay cosas que pasan y que lo distrae de su cometido.

Es un libro ilustrado con dibujos sencillos que bien podrían salir de la mano de niños pequeños. Son dibujos que aproximan el lenguaje visual al texto y atrae al lector más primerizo. El texto, en letra mayúscula, también facilita la lectura para aquellos niños y niñas que comienzan a leer solos.

Os animamos a disfrutar de este libro, está lleno de ternura y ayuda a los niños a imaginar mil aventuras la lado del amigo Dante.

Os dejamos el enlace del libro en nuestra librería.

Deja un comentario

Your email address will not be published.